India Spirit Egyesület

Holisztikus India Élmény

Kapcsolat

India Spirit Egyesület

Nonprofit Egyesület

Székhelye: 3300 Eger, Iskola u. 1-­3. 6. ép. C. lh. fsz. 6.

Telefon: +36-30/630-2583

E-mail: info@indiaspirit.hu

Nyilvántartási száma 10­-02-­0002667

Adószám: 18730599-1-10

Kövess minket a Facebookon!

JÓGA ÉLMÉNYTÁBOR MEDVEGY GERGELLYEL ÉS RASZIKÁVAL - RISHIKESH, INDIA - 10 NAPBAN

 

10 napos jógatábor a jóga fővárosában, Rishikeshben, Indiában 10 napban - 2018. március 30 és április 8 között, önköltségen.

Már 89 eFt-tól +repjegy (kb 150 eFt)

(Ide kattintva nagy méretben nyílik meg a plakát.)

A KÉPES PROGRAMFÜZET ÉS TÁJÉKOZTATÓ (11 oldal) LETÖLTHETŐ IDE KATTINTVA

Az indiai Jóga Élménytábor célja, hogy hosszabb időre kiszakadjunk megszokott környezetünkből, elmélyítsük jógatudásunkat és gyakorlásunkat, valamint új élményekkel gyarapodjunk. A jóga őshazája lévén, Rishikesh autentikus miliője segít gondolatainkat önmagunkra irányítani, érzéseinket pozitív irányba terelni, lelki értékeinket pedig előtérbe helyezni.

A tábor során érintjük az ászanákat, a pránájámát, a relaxációt, a meditációt és a jógaéletmód egyéb elemeit. A napi kétszeri ászanázás remek lehetőséget biztosít a fejlődésre, a jógásokkal való társulás és közös munka pedig lelkesít a gyakorlásra. Az órák fókusz területe eltérő lesz, így minden alkalommal más ászanasort végzünk.

Az előadások során tárgyaljuk a tudat felépítését és működését, a védikus pszichológia elveit. Többek között szó esik az elmét, az intelligenciát és a hamis egót befolyásoló tényezőkről, a szabad akaratról, a karmáról, a gúnákról (kötőerőkről), a társulásról (a másokkal való kapcsolódásunkról), és a lelki életről.

A gyönyörű természeti környezet biztosítja számunkra a teljes kikapcsolódást, a pihenést és a sokszínű szabadidős programokat, amelyek izgalmas tapasztalatokkal gazdagítanak. Az ájurvédikus kezelések lehetőséget teremtenek a test és az elme kiegyensúlyozására, az erőnlét és a közérzet javítására.

Ez a jógatábor igazi feltöltődés: megadja a testi egészséget, a szellemi vitalitást és a lelki harmóniát! 

Szeretettel várunk!

A Jóga Élménytábor összekapcsolható a következő úttal: 

India és Nepál legjava 18 napban (Külön is lehet jönni: India 11 nap, nepál 10 nap)

vissza