India Spirit Egyesület

Holisztikus India Élmény

Kapcsolat

India Spirit Egyesület

Nonprofit Egyesület

Székhelye: 3300 Eger, Iskola u. 1-­3. 6. ép. C. lh. fsz. 6.

Telefon: +36-30/630-2583

E-mail: info@indiaspirit.hu

Nyilvántartási száma 10­-02-­0002667

Adószám: 18730599-1-10

Kövess minket a Facebookon!

Rólunk írták

„Mennyi élmény, mennyi csoda, köszönöm szépen a Jó Istennek, hogy megajándékozott engem ezzel az utazással. Ma is rengeteget gondoltam vissza oda, ahol 17 napon keresztül 'laktam'."

Márton Dániel

 

„Köszönjük szépen a csodás utazást! Le a kalappal a vezetőink türelme előtt! Köszönjük, hogy ott voltatok és mindent megtettetek, hogy jól érezzük magunkat.”

Mudra-Nádas Linda

 

„Olyan utazásban volt részünk, amit más nem tudott volna biztosítani. Útközben is és utólag is megállapítottuk, hogy fantasztikus helyekre sikerült eljutnunk. Felejthetetlen élmény volt Bombay hatalmas forgalma, a tengerparti szálloda, később a sziklába faragott templom együttesek sora, a Taj Mahal másolata, a csodálatos Krisna templomok, a völgyre néző szálloda, a maharadzsai kényelmet biztosító, általunk korábban elképzelhetetlennek tartott hajóút a lagúnákban, és az utazás végén eltöltött néhány nap a tengerparti szállodában, ahol fantasztikus eredményes gyógymódot tudtak nyújtani számunkra.

Mindezeket a fantasztikus élményeket annak köszönhetjük, hogy a szervezés tökéletes volt, amely minden lehető körülményt figyelembe véve a legideálisabb programot állította össze, és az utat végig nagy odaadással, szeretettel vezető túravezetőink felkészültsége tett lehetővé. Nem tudjuk kellően megköszönni azt a minden egyes résztvevő iránt megnyilvánuló segítséget, számunkra biztosított információ halmazt, amit az utazás során kaptunk.

A program és az utasok "pátyolgatása" minden képzeletet felülmúlt, amiért ezúton kívánunk hálás köszönetet mondani.”

Fehérné Groll Zsuzsa