India Spirit Egyesület

Holisztikus India Élmény

Kapcsolat

India Spirit Egyesület

Nonprofit Egyesület

Székhelye: 3300 Eger, Iskola u. 1-­3. 6. ép. C. lh. fsz. 6.

Telefon: +36-30/630-2583

E-mail: info@indiaspirit.hu

Nyilvántartási száma 10­-02-­0002667

Adószám: 18730599-1-10

Kövess minket a Facebookon!

A nyugati oktatási szisztéma zsákutcája és a védikus alternatíva

 

Karádi Csaba előadása 2017. március. 6-án, 18 órától. Helyszín: Eger, Tűzoltó tér 5. (Govinda Étterem).

Jelenleg úgy tekintünk a fennálló oktatási rendszerre, mint az eredeti, természetes, hatékony és szinte egyedül üdvözítő rendszer és módszer, ami felkészíti a gyermekeket az életre. Hiszen az egész világon így tanítanak, már nagyapáink is így tanultak, sőt, mi magunk is így tanultunk, és lám, milyen sokra vittük. Ha esetleg nem vittük elég sokra, az csak azért van, mert nem használtuk ki/nem tudtuk kihasználni a rendszer adta lehetőségeket, nem voltunk elég jó tanulók, vagy nem tudtunk elég hosszú ideig tanulók lenni.

De a mélyen berögződött paradigmáinkkal ellentétben a jelen oktatási szisztéma nem eredeti, nem természetes, nem hatékony, nem készít föl az életre...a jelenlegi iskolarendszer, bár működőképes, de nagyon-nagyon rossz hatásfokkal működik, és a célja nem a szülő és legkevésbé a gyermek elégedettségét és boldogulását/boldogságát szolgálja. A meghívó részleteiért kattints ide: eloadas-oktatas.jpg

Az előadás INGYENES, melynek végén vegetáriánus ételkóstolóval is várjuk Vendégeinket.

Karádi Csaba, Caitanya das. Csaba 2010 óta egy védikus alapokon nyugvó iskola tanára és tanrendjének egyik kidolgozója. Emellett már több mint 25 éve járja Indiát és vezet csoportokat e csodás földre. 1995-től 15 éven át az egri Krisna-hívők szerteágazó szolgálatát vezette. Humanitárius tevékenysége Magyarországon is túlnyúlt: A világ katasztrófa sújtotta övezeteiben végzett ilyen irányú munkájáért a Magyar Állam több ízben is kitüntette. Legutoljára 2010. március 30-án a Magyar Köztársaság Arany Érdemkeresztjét vehette át, Haiti katasztrófa sújtotta övezetében végzett humanitárius tevékenységéért. 

Ételkóstoló:

Ingyenes vegetáriánus ételkóstoló az előadás végén.

Időpont:

2017 március 6. hétfő 18 órától.

Helyszín:

Eger, Tűzoltó tér 5. A Govinda étterem épülete.

A részvétel és a vegetáriánus ételkóstoló ingyenes.

Szervezők:

India Spirit Egyesület www.indiaspirit.hu

Govinda Étterem www.govindaeger.hu

MKTHK www.krisna.hu

vissza