India Spirit Egyesület

Holisztikus India Élmény

Kapcsolat

India Spirit Egyesület

Nonprofit Egyesület

Székhelye: 3300 Eger, Iskola u. 1-­3. 6. ép. C. lh. fsz. 6.

Telefon: +36-30/630-2583

E-mail: info@indiaspirit.hu

Nyilvántartási száma 10­-02-­0002667

Adószám: 18730599-1-10

Kövess minket a Facebookon!

Beszélgetés a virágzó emberi kapcsolatokról

 

Manhertz József személyiségfejlesztő és kommunikációs tréner, valamint Karádi Csaba (Caitanya das) vaisnava lelkész izgalmas és érdekfeszítő beszélgetése,
2017. április 24-én, 18 órától.
Helyszín: Eger, Tűzoltó tér 5. (Govinda Étterem).

Hacsak nem vagy remete, aki önként vállalva, magányosan élsz az erdőben, akkor életed minden pillanatát meghatározzák az emberi kapcsolataid. A napod nagy részét a munkatársaiddal vagy az üzletfeleiddel töltöd. Fontos, hogy jó kapcsolatokat ápoljatok. A szabadidődet a barátaiddal, a családoddal és a kedveseddel töltöd. Nem mindegy, hogy milyen ez a kapcsolat. Itt az idő, hogy magasabb tudatossággal fordulj a kapcsolataid felé. Mivel a kapcsolataid döntő hatással vannak az életedre, ezért a kapcsolataid minőségét határozd meg te!

Az előadás INGYENES, melynek végén vegetáriánus ételkóstolóval is várjuk Vendégeinket.

A meghívó részleteiért kattints ide: plakatterv.jpg

Manhertz József személyiségfejlesztő és kommunikációs tréner Gyermekkora óta foglalkozik személyiségfejlesztéssel, 28 éve oktat. Fő kutatási szakterülete az önbizalom-erősítés, a célkitűzés, a nyilvános beszéd, valamint a negatív érzelmek átalakítása. Tanítása egyaránt merít a nyugati és a keleti pszichológiák gyakorlatából.
Korábban több vállalkozást épített, amelyekből visszavonult, és 2003-ban létrehozta személyiségfejlesztő cégét, a manhertz.com-ot. Munkássága alapján a svájci központú, nemzetközi ki kicsoda felvette a lexikonjába, ahova egy szigorú szempontrendszer alapján válogatják be az élet különböző területeinek jelentős személyiségeit.
A legsikeresebb élő programja a 2004-ben indult Nyilvános beszéd és retorika tréning, ahol kommunikációs szinten folyik az önbizalom-erősítés. Tréningjei állandóan teltházasak. Internetes tanfolyamai ugyancsak népszerűek. Tavasztól őszig irodája a természetben, a hegyekben van.

Karádi Csaba, Caitanya das. Csaba 2010 óta egy védikus alapokon nyugvó iskola tanára és tanrendjének egyik kidolgozója. Emellett már több mint 25 éve járja Indiát és vezet csoportokat e csodás földre. 1995-től 15 éven át az egri Krisna-hívők szerteágazó szolgálatát vezette. Humanitárius tevékenysége Magyarországon is túlnyúlt: A világ katasztrófa sújtotta övezeteiben végzett ilyen irányú munkájáért a Magyar Állam több ízben is kitüntette. Legutoljára 2010. március 30-án a Magyar Köztársaság Arany Érdemkeresztjét vehette át, Haiti katasztrófa sújtotta övezetében végzett humanitárius tevékenységéért. 

Ételkóstoló:

Ingyenes vegetáriánus ételkóstoló az előadás végén.

Időpont:

2017.04.24. hétfő 18 órától.

Helyszín:

Eger, Tűzoltó tér 5. A Govinda étterem épülete.

A részvétel és a vegetáriánus ételkóstoló ingyenes.

Szervezők:

India Spirit Egyesület www.indiaspirit.hu

Manhertz József www.manhertz.com

Govinda Étterem www.govindaeger.hu

MKTHK www.krisna.hu

vissza