India Spirit Egyesület

Holisztikus India Élmény

Kapcsolat

India Spirit Egyesület

Nonprofit Egyesület

Székhelye: 3300 Eger, Iskola u. 1-­3. 6. ép. C. lh. fsz. 6.

Telefon: +36-30/630-2583

E-mail: info@indiaspirit.hu

Nyilvántartási száma 10­-02-­0002667

Adószám: 18730599-1-10

Kövess minket a Facebookon!

Otthonunk, mint igazi menedék - avagy a védikus építészet alkalmazása Magyarországon

 

Manhertz Edit, a Magyarországi Vaszati Szövetség alapítójának előadása 2016. nov. 3-án, 18 órától. Helyszín: Eger, Tűzoltó tér 5. (Govinda Étterem).


Ha eljössz az előadásra, megismerheted az az ősi tudást, melyet alkalmazva otthonod igazi menedékké válik, ahová öröm hazatérni, ami energiával tölt fel, s ennek köszönhetően elégedett, kiegyensúlyozott és boldog leszel. A meghívó részleteiért kattints ide: vasztu-meghivo.jpg

Az előadás INGYENES, melynek végén vegetáriánus ételkóstolóval is várjuk Vendégeinket.


Manhertz Edit az ezredforduló tájékán kezdett foglalkozni a Vaszatival, a védikus építészet tudományával. Azonban az õsi védikus kultúra már a 90-es évek elejétõl mélyen érdekli, és azóta is szerves része az életének.
1993-ban végzett a debreceni Ybl Miklós Építõipari és Mûszaki fõiskola magasépítõ üzemmérnöki szakán. (Ekkor még így hívták az építész szakot.)

Németországban, közvetlenül Marcus Schmiekétõl, a védikus építészet európai szaktekintélyétõl tanult. Marcus Schmieke a legnagyobb indiai tanítóktól tanult, késõbb õ maga is egy indiai egyetem Vaszati oktatójává vált. Két évig tanult és dolgozott az irányítása alatt. Több könyvéhez készített illusztrációkat.

2002-ben azért jött haza Magyarországra, hogy a Vaszati tudományát honfitársaival is megismertesse. 2003-ban megalapította a Magyarországi Vaszati Szövetséget, amelynek fõ célja a Vaszati minél szélesebb körben való megismertetése úgy, hogy a tudomány tisztasága megmaradjon. Ma már több pártoló és szaktanácsadó tagja van szövetségnek, mely szaktanácsadók munkáját támogatja.

Személyes szaktanácsadói tapasztalata, valamint a Vaszati Szövetség tanácsadóinak tapasztalata igazolja a Vaszati, pontosabban a természet univerzális törvényeinek a mûködését itt Magyarországon is. Egy-egy ház vagy lakás alaprajza sok mindent (jót és rosszat is) feltételezhet az ott lakók életérõl, mely feltételezéseket a valóság rendre beigazolja. 

vissza