India Spirit Egyesület

Holisztikus India Élmény

Kapcsolat

India Spirit Egyesület

Nonprofit Egyesület

Székhelye: 3300 Eger, Iskola u. 1-­3. 6. ép. C. lh. fsz. 6.

Telefon: +36-30/630-2583

E-mail: info@indiaspirit.hu

Nyilvántartási száma 10­-02-­0002667

Adószám: 18730599-1-10

Kövess minket a Facebookon!

Jógatábor és körutazás a hindu Istenek nyomában Balin és Jáván - 12 vagy 16 napban

 

Az India Spirit Egyesület nonprofit holisztikus útja. 12 vagy 16 nap - 2018.10.13 - 28. Az út önköltségi áron már 108 eFt-tól + repjegyek (kb 220 ill. 245 eFt)

A KÉPES PROGRAMFÜZET ÉS TÁJÉKOZTATÓ (16 oldal) LETÖLTHETŐ IDE KATTINTVA

12 vagy 16 napos utazás. 2 nap Jáva, a többi Bali. 

AZ ÚT ÖNKÖLTSÉGI ÁRON már 108 eFt -tól. Ez a 12 nap önköltségi ára, a 16 nap önköltségi ára 154 eFt - az olcsóbb szállásokkal számolva. Drágább szállásokkal a 12 nap önköltségi ára 145 eFt, a 16 nap önköltségi ára 198 eFt.

Ebben benne van minden hotel: Fantasztikus, több medencés, tengerparti ill. dzsungelre néző 4 csillagos szállodák, minden utazás luxus buszokkal, minden program (kivétel a fakultatív program), illetve minden túra, minden jógaóra. 

+ Minden nemzetközi és Indonézián belüli (Bali-Jáva, és Jáva-Bali) repülőjegyek (összesen 6 db) illetékkel kb 220 ill 245 eFt.  

Az út teljeskörű leírását, képes programbemutatóját a fent mellékelt programfüzet tartalmazza.

További információk: info@indiaspirit.hu

A Jóga Élménytábor célja, hogy hosszabb időre kiszakadjunk megszokott környezetünkből, elmélyítsük jógatudásunkat és gyakorlásunkat, valamint új élményekkel gyarapodjunk.

A tábor során érintjük az ászanákat, a pránájámát, a relaxációt, a meditációt és a jógaéletmód egyéb elemeit. A napi kétszeri ászanázás remek lehetőséget biztosít a fejlődésre, a jógásokkal való társulás és közös munka pedig lelkesít a gyakorlásra. Az órák fókusz területe eltérő lesz, így minden alkalommal más ászanasort végzünk.

Az előadások során tárgyaljuk a tudat felépítését és működését, a védikus pszichológia elveit. Többek között szó esik az elmét, az intelligenciát és a hamis egót befolyásoló tényezőkről, a szabad akaratról, a karmáról, a gúnákról (kötőerőkről), a társulásról (a másokkal való kapcsolódásunkról), és a lelki életről.

A gyönyörű természeti környezet biztosítja számunkra a teljes kikapcsolódást, a pihenést és a sokszínű szabadidős programokat, amelyek izgalmas tapasztalatokkal gazdagítanak. Az ájurvédikus kezelések lehetőséget teremtenek a test és az elme kiegyensúlyozására, az erőnlét és a közérzet javítására.

Ez a jógatábor igazi feltöltődés: megadja a testi egészséget, a szellemi vitalitást és a lelki harmóniát! 

A tábor jógaoktatói: Medvegy Gergely és Kalamász Zsanett Raszika

Szeretettel várunk!

vissza